Weer
15 °

Pop&jazz | hogere graad

Drie studiejaren | Uurroosters
Pop & jazz | hogere graad is de vervolgopleiding van de middelbare graad...
1 uur per week instrument of zang, 1 uur combo of 2 uur bigband en eventueel 1 uur songwriting

Vaardigheden, improvisaties en speeltechniek worden verder uitgediept. Je leert zelf op zoek gaan naar een eigen geluid en een eigen stijl in het improviseren. Onder begeleiding van professionele muzikanten vervolmaak je je in de wereld van de rock, pop, funk, jazz, blues, reggae, ...

Het lessenpakket bestaat uit:

- 1 uur per week instrument of zang
In deze individuele lessen ligt het accent op het stijlgericht uitdiepen en aanbrengen van vaardigheden die je nodig hebt in het combo. We gaan dieper in op het improviseren en hebben ook aandacht voor het ontwikkelen van een eigen stijl.
Een overzicht van de verschillende instrumenten die je bij ons kan leren bespelen en info over de aankoopprijzen vind je hier.

- 1 uur per week combo
Hier draait het natuurlijk allemaal om... Is er dan ook iets leukers dan samen met een groepje je geliefde muziek te spelen? In de middelbare graad hebben we al kennis gemaakt met verschillende stijlen en begrippen als groove, begeleiding, solo en thema. Nu wagen we ons aan "the real thing": de improvisatie komt meer op de voorgrond met aandacht voor de interactie tussen de verschillende instrumenten. Ook het repertoire wordt steeds uitgebreider.

- eventueel 1 uur per week songwriting
Ben je gebeten door muziek en speel je in een toffe band? Schrijf je soms je eigen songs? Zijn jullie op zoek naar tips om covers nog beter te brengen? Wij zorgen voor de begeleiding op maat!

Ben jij een koperblazer? Dan kun je ook in onze bigband terecht! Alle info in MAAK!