Weer
-6.1 °

Pop&jazz | lagere graad

Drie studiejaren | Uurroosters | Online inschrijven
Vervolgopleiding: pop&jazz | middelbare graadAls volwassene start je in de "lagere graad". Je volgt per week 1 uur instrument of zang, gecombineerd met 2,5 uur notenleer en samenzang.

In de notenleerles maak je kennis met de taal van de muziek in al haar aspecten: lezen, zingen, schrijven, horen... We doen dit klassikaal op een levendige en eigentijdse manier. Zo maken we gebruik van djembés (Afrikaanse trommels) om ritmes aan te leren en spelen we blokfluit om vertrouwd te raken met de "melodie". We besteden ook veel aandacht aan het goed leren samen zingen en musiceren. Leerlingen die al een voorkennis van notenleer hebben, kunnen een toelatingsproef doen en in een hoger jaar instromen.

Instrument- of zangles krijg je in kleine groepjes van drie of vier leerlingen met veel aandacht voor het individueel traject van elke leerling. Onze gedreven leerkrachten leren je op je eigen tempo de technische en muzikale vaardigheden van het instrument te beheersen. Als volwassene kan je in september starten met een instrument.
Een overzicht van de verschillende instrumenten die je bij ons kan leren bespelen en info over de aankoopprijzen en huurmodaliteiten, vind je hier.

Contact

MAAK, Open Academie voor Kunsten Van Steenestraat 9 8300 Knokke-Heist

Openingsuren

050 63 08 50  maak@knokke-heist.be http://maak.knokke-heist.be

Gerelateerde inhoud