Weer
9.2 °

Musical

5,5 uur per week (derde graad) of 2 uur per week (vierde graad)
Uurroosters | Online inschrijven

Ben je 12 jaar (of ouder) en heb je je diploma tweede graad muziek op zak? Dan kun je aan de slag in onze gereputeerde musicalafdeling! 5,5 uur per week leer je alles over zang, drama, musicalatelier en dans. Alle stijlen en genres komen aan bod: van klassieke musicals en dansmusicals tot de eerder theatrale pop- en rockmusicals.

Intensieve trainingen en stages leiden tot "de productie": een voorstelling voor publiek, waarin de kwaliteiten van elke leerling maximaal tot uiting worden gebracht! De musicalafdeling van MAAK staat voor sfeer, kwaliteit, engagement, plezier, lach, ernst, spel, ... Kom en ontdek!

De derde graad musical afgerond?

Dan kun je je in de vierde graad als vertolkend muzikant musical verder verdiepen in drama en zang. We kiezen hierbij voor een sterk dramatisch uitgangspunt, om zo tot natuurlijke en heel persoonlijke resultaten te komen. Opteer je voor de optie creërend muzikant musical, dan ligt de nadruk op het musicalatelier en het vocale groepsmusiceren. Beide opties zijn te combineren met dans (3 uur).