Weer
15 °

2D3D

Geen voorkennis vereist | Uurroosters | Online inschrijven
Acht uur per week (twee lesmomenten) gedurende vijf studiejaren2D3D is het buitenbeentje van ons aanbod. In dit bijzondere atelier kan je verschillende richtingen uit.
Volg je het als basisopleiding, kan kies je bewust niet voor één discipline, maar wel voor het werken rond thema’s met tweedimensionale en driedimensionale methodes. Jij bent iemand die nog geen keuze hebt gemaakt of wil maken voor een bepaalde techniek omdat creativiteit voor jou (nog) alle kanten kan uitgaan.
Volg je het als vervolgopleiding, dan heb je al een parcours afgelegd in schilderkunst, fotografie, tekenkunst en/of keramiek, maar ben je nog niet uitverteld. Je bent klaar om je beeldende bagage ook eens op een andere manier te leren gebruiken, in confrontatie en in combinatie met andere werkwijzen.

Enkele concrete voorbeelden:
Als schilder leer je in dit atelier bewust gebruik maken van de nieuwe media en andere mogelijkheden om met verf en kleur vorm te geven. Bij keramiek zal het sculpturale en de interactie met andere media een nieuwe benadering vormen. Fotografie zal met "mise en scène", digitale bewerking of combinatie met vrije grafiek een nieuwe dimensie krijgen. Tekenkunst kan ook in de ruimte bewegen of in animatie worden omgezet.

 

Twijfels of vragen?
Tijdens de eerste twee weken van september kun je vrijblijvend een les komen volgen.
Ons team beantwoordt graag al je vragen.