Weer
14 °
13 januari, 2017

Salon Bombardon

2017 doet een nieuwe wind door deKunstAcademie waaien. Deze maand worden namelijk twee bijzondere projecten gelanceerd: de huiskamersessies Salon Bombardon en de toneelcursus Wat Als.

Voor Salon Bombardon is de academie op zoek naar warme en gezellige huiskamers. Wil jij de jouwe openstellen voor onze leerlingen en een publiek?

Samen met je vrienden, familie en buren kun je vanop de eerste rij genieten van een betoverend concert, een ontroerend gedicht of een verrassende beeldende live-performance. Nergens anders komt toneel zo dichtbij. Nergens anders kun je vlakaf aan een beeldend kunstenaar vragen waar hij zijn inspiratie opdoet. Nergens anders kun je een muzikant vragen wat nu écht de betekenis van dat liedje is.

De mogelijkheden om zo’n (gratis) huiskamersessie in te vullen zijn, net als het aanbod van deKunstAcademie, heel uitgebreid. Een vleugje klassiek afgewisseld met swingende jazz? Of liever een avond in het teken van de piano? Een ontroerende namiddag vol poëzie? Of liever een sessie ‘live-schetsen’ voor het aperitief op zondag?

Wil jij ook zo’n bijzonder moment meemaken met vrienden en kennissen? Neem dan snel contact met ons op via dekunstacademie@knokke-heist.be of T 050 630 850 en wij organiseren samen met jou een leuk, aangenaam huiskameroptreden.

Benieuwd naar Wat Als? Klik hier voor tekst en uitleg!