8 juni, 2018

KLAAR

De afstudeerders van MAAK zijn KLAAR met hun opleiding en stellen graag hun werk aan je voor op zaterdag 23 juni (10u-17u) en zondag 24 juni (13u30-18u30).

We nodigen je uit om tijdens dit weekend de tentoonstelling te bezoeken in de vorm van een zinnenprikkelend parcours. Zaterdag wandelen we om 10u30 door de academie en zetten we de lagere en middelbare graden in de kijker. De leerlingen van zowel beeld als muziek tonen met plezier aan jullie dat ze KLAAR zijn voor een volgende graad. Hun welverdiende getuigschrift wordt hen feestelijk overhandigd op de proclamatie die om 11u45 het parcours afsluit.

Zondag ligt de focus op de hogere graden. Na een intensieve opleiding aan MAAK laten we deze studenten los. Zij waren onderzoeker, ze verdiepten, ze experimenteerden en ze werden kunstenaar, vakman en performer. Dit alles willen ze aan jullie, het publiek, tonen door hun eindwerk te presenteren in beeld, muziek en woord. Het parcours start om 14u en loopt doorheen de academie, waar kunstwerken en optredens op zorgvuldig uitgekozen locaties plaatsvinden om elk hun verhaal te vertellen. De plechtige diploma-uitreiking start om 17u. Deze finissage wordt al swingend ingeleid met een live optreden van The Seven O'Clock Bigband (vanaf 16u).

In onze beeldateliers kan je zaterdag en zondag tijdens de bovenvermelde uren werk zien van al onze leerlingen.

Iedereen welkom!