Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Paaslunch ten voordele van het Margaretacentrum

Op zondag 7 april 2024 vanaf 12 uur organiseert de vzw Margaretacentrum voor de eerste maal een paaslunch waarvan de opbrengst gaat naar de werking van het centrum. Het Margaretacentrum naast de Sint-Margaretakerk aan het Maurice Lippensplein is al jaren de vaste stek van heel wat verenigingen die er steeds tevreden terugkeren.



De werkgroep mocht dit prachtige ontmoetingscentrum met een capaciteit van 100 personen steeds moderniseren en blijven voorzien van een heel degelijke infrastructuur. Zo kocht de vzw onlangs nog een professionele afwasmachine met afspoelbak en passende kraan, drie professionele friteuses alsook een gloednieuw koffiezetapparaat.

Bovendien biedt het centrum snel internet en projectiemogelijkheid. Naast de verenigingen kan het centrum ook gehuurd worden voor private feesten (doopborrel, geboortefeest, communie- en familiefeesten). De mogelijkheden zijn zeker te bespreken. Alle info, voorwaarden en kalender kan je vinden via deze link. 



Deelname 32 euro (aperitief, voor-, hoofd- en nagerecht). Inschrijven bij Johan Peeters – 0486 165 682 – Geneviève Matthys – 0486 564 568 of storten op BE71 0689 0120 2169 van vzw Margaretacentrum met vermelding PaLu.



De vzw Margaretacentrum dankt iedereen voor de steun.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter